Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

Go down

Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

 by .:OgnjenZiGa:. on Sun Jul 15 2007, 00:39

Neko igrao?
avatar
.:OgnjenZiGa:.
Postuje redovno
Postuje redovno

Male
Broj poruka : 100
Godina : 26
Points : 0
Datum upisa : 28.06.2007

   Go down

Re: Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

 by MiRkO on Sun Jul 15 2007, 08:43

.:OgnjenZiGa:. ::Neko igrao?
jeli to ona sto si mi je pkazivo u Sixa na you tube-u
avatar
MiRkO
Veteran

Male
Broj poruka : 1428
Godina : 27
Lokacija : ljubinje
Points : 116
Datum upisa : 25.06.2007

   Go down

Re: Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

 by katabuya on Wed Jul 18 2007, 12:19

Ja hocu da igram!
Dajte instalaciju!

_________________
Beer lover since 1982

Admin knows best... [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
katabuya
Administrator
Administrator

Male
Broj poruka : 2672
Godina : 35
Lokacija : Serbia
Points : 389
Datum upisa : 25.06.2007

   Go down

Re: Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

 by MiRkO on Thu Jul 19 2007, 10:49

katabuya ::Ja hocu da igram!
Dajte instalaciju!
vidi ima li je na [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
MiRkO
Veteran

Male
Broj poruka : 1428
Godina : 27
Lokacija : ljubinje
Points : 116
Datum upisa : 25.06.2007

   Go down

Re: Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

 by katabuya on Thu Jul 19 2007, 21:32

Brate mili,pa ja sam na dial upo-u,cak i sa ovim pakleno brzim izdanjem teol neta,trebalo bi mi par dana...
Ima neko drugih nekih igrica na diskovima?
Da se mjenjamo?

_________________
Beer lover since 1982

Admin knows best... [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
katabuya
Administrator
Administrator

Male
Broj poruka : 2672
Godina : 35
Lokacija : Serbia
Points : 389
Datum upisa : 25.06.2007

   Go down

Re: Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

 by MiRkO on Thu Jul 19 2007, 21:58

katabuya ::Brate mili,pa ja sam na dial upo-u,cak i sa ovim pakleno brzim izdanjem teol neta,trebalo bi mi par dana...
Ima neko drugih nekih igrica na diskovima?
Da se mjenjamo?
imam ja AoE3
avatar
MiRkO
Veteran

Male
Broj poruka : 1428
Godina : 27
Lokacija : ljubinje
Points : 116
Datum upisa : 25.06.2007

   Go down

Re: Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

 by MiRkO on Thu Jul 19 2007, 22:12

za sve one sto neznaju kakva je ovo igra

31. Avgusta 1995.Westwood Studios je izbacio Command&Conquer, igru koja je prerasla u jedan od najboljih RTS serijala (ako ne i najbolji) ikada. Jednostavnost i brzina su krasile ovu igru, koja je u izvoenju podseala na dotadanji hit Dune II. Igra je doivela neverovatan uspeh i postala sinonim za odlian RTS. Pod nazivom Tiberian Dawn igrai su se po prvi put susreli sa post-apokaliptinim svetom, koji je podeljen na dve frakcije: Kejna i njegov NOD iji je primarni cilj da pokori itavo oveanstvo i na GDI- Alijansu koju je formirao ostatak slobodnog sveta.

Strane ratuju iz jednog razloga, a taj razlog je tiberijum. Tiberijum je misteriozan kristal izuzetnih energetskih potencijala koji je, nakon meteorske oluje, iz nepoznatih razloga poeo da raste po povrini planete. NOD se zalae za dalje irenje tiberijuma po planeti, dok GDI pokuava da osakati NOD-ove ambicije. Nastavak sage o ratu izmeu dobrih (GDI) i loih momaka (NOD) je usledio 1998. godine kada se pojavio Tiberium Sun. Pratei koncepciju predhodnih C&C igara, doneo je mnogo neprospavanih noi milionima igraa koji su eljno iekivali ovo legendarno ostvarenje. Ono to je takoe krasilo C&C igre su brifinzi, u kojima su vam reportirali pravi glumci u vidu igranog filma. Meutim, fantastini Westwood Studios se raspao 2003. godine, Nakon to su sve svoje nade (i novac) uloili u komercijalno neupean Renegade. Deo ekipe je preao u Electronic Arts, nakon ega je dolo do pada C&C popularnosti. EA je izdao Generals, naslov koji i nije ba najbolje proao kod igraa, pre svega zbog tromosti igre i promenjenog stila igranja, pa je veina igraa bila zabrinuta da li e EA moi da izae na kraj sa milionima fanova koji oekuju doslednog naslednika tiberijumskih ratova. Sreom po sve nas, projekat je u potpunosti uspean! C&C Tiberium Wars je konano pred nama i, po svemu sudei, u pitanju je istokrvni naslednik C&C igara!!!

Zaraenost tiberijumom dostie kritian nivo, veina Zemljine povrine vie nije pogodna za ivot, te dolazi do podele teritorija na tri zone, to su Plava zona - koja je najistija i u kojoj boravi ostatak slobodnog sveta, uta zona- srednje je kontaminacije i ujedno je deo gde se nalaze NOD snage i Crvena zona - zbog ogromne koncentracije tiberijuma ivot u ovoj zoni nije uopte mogu. U trenutku poetka igre, obe strane se nalaze u lanom stanju primirja, NOD se povukao u svoju utu zonu i ve due vreme nije napadao GDI. Sve je to bilo zatije pred buru. Iznenadnim gerilskim napadom na glavno komunikaciono postrojenje slobodnih zemalja, NOD prekida sve komunikacijske veze u regionu, ostavljajui GDI sputenih pantalona. Nakon toga Kejn lansira nuklearku na Svemirsku stanicu Filadelfija i...BOOM, the Third Tiberium War begins. Oaloeni gubitkom i ojaani besom, lanice GDI su reile da se osvete NOD-u i da ga se otarase jednom za svagda! Tu vi stupate na scenu, kao mladi i talentovan komandant koji e u ime pravde i zarad vieg cilja izvriti taj prljav posao. Sekvence odraene u HD tehnologiji zaista izgledaju spektakularno, a jo bolja glumaka postava daje svakom brifingu poseban mek. U nekim trenucima e vam se uiniti da gledate neki visokobudetni film, a ne uvod u misiju, to je za svaku pohvalu. Dodue, od imena kao to su Michael Ironside, Tricra Helfer, Josh Holloway, Jennifer Morrison, Joseph D. Kucan kao i ostalih glumaca se nije moglo oekivati manje.
Command & Conquer 3 - Tiberium Wars 39 Command & Conquer 3 - Tiberium Wars 46 Command & Conquer 3 - Tiberium Wars 33

Misije su veoma dinamine i pravo je zadovoljstvo igrati obe kampanje. Svakog trenutka e se neto deavati, stalno ete biti pod pritiskom koji e vas terati da planirate svaki svoj korak unapred, a nekada vam ni to nee biti dovoljno. Ukoliko budete imali za zadatak da obezbedite svom konvoju siguran put do baze, moraete da proete kroz neko naseljeno mesto, bie potrebno da obezbedite i pokrijete svaki oak iz kojeg bi usledio potencijalni napad. Ukoliko ne budete bili oprezni, nemojte se uditi ako vam se na ekranu redovno bude prikazivalo mission failed. Takoe, pored primarnog cilja, uvek ete imati i gomilu sekundarnih zadataka koji e vam dobro doi, jer ete reavanjem nekih od sekundarnih zadataka olakati ispunjenje primarnog. to znai da svaku misiju moete prei na vie naina. Tu su i zadaci koji e bacati na test vae igrake sposobnosti, tako da ete u nekim misijama za sekundarni zadatak imati da vam konvoj doe do cilja neoteen ili hoete li sravniti protivnika bacajui nuklearke na njega, ili ga pak pobediti bez upotrebe specijalnih oruja. Na kraju svake misije ete dobijati posebna odlikovanja u zavisnosti od vae portvovanosti na terenu. Bitke e se voditi po celome svetu, tako da ete u jednom trenutku braniti Pentagon i Belu kuu, dok ete u drugom napadati NOD-ov sveti hram u Sarajevu. Na sredini GDI kampanje, igra e se susresti sa novom frakcijom u igri, takozvanim Scrin. Scrin su vanzemaljci koji su se nakon gigantske Ion Cannon eksplozije (u kojoj dolazi do oslobaanja tenog tiberiuma) spustili na planetu Zemlju i poeli da vre teror nad itavim oveanstvom.

Ukoliko ste bili bar imalo zabrinuti i mislili da e Tiberium Wars imati isti spori gameplay kao i Generals, grdno ste se prevarili. TW je u potpunosti odraen u stilu C&C igara koje su izlazile pre desetak godina, a to znai brzo, prosto, zabavno. Sistem graenja je isti kao to je bio i kod Tiberian Sun-a i Red Alert-a, samo to je to sve sad mnogo lepe i blistavije. GDI i NOD su pretrpeli minimalne prepravke. Pa se tako napadi GDI zasnivaju na superiornim kopnenim jedinicama koje su skupe, spore i neverovatno jake, a NOD karakteriu jeftine jedinice koje nisu preterano izdrljive, ali su zato brze i idealne za hit and run situacije. Scrin ima solidne kopnene jedinice, ali najjae jedinice im dolaze iz vazduha. Zaista je teko odrediti koja strana predstavlja zlatnu sredinu iz prostog razloga to svaka strana zahteva od igraa potpuno drugaiji pristup igri. AI je na vrlo zavidnom nivou. Na niim stupnjima teine neete imati nieg izazovnog, jer e vas raunar napadati nekom sitnom peadijom u kombinaciji sa par vozila, dok ete na hard i brutal teini morati da se debelo oznojite ne biste li dobili partiju. U pojedinim situacijama ete se zapitati odakle raunar crpi tolike resurse, jer e uvek imati duplo vie jedinica od vas. Naravno, kad budete provalili sve mogue cake brutal e vam padati pod noge. Ono to je tradicija kod C&C igara je oajan pathfinding kod jedinica, to naravno, nije zaobilo ni ovaj naslov. Sreom, poslednjih par patcheva je malo popravilo situaciju, ali e vam se i dalje deavati da vam se tenkovi zaglave na nekom uzanom prostoru, to ume da nervira, pogotovo ako je u pitanju neka odluujua bitka. Treba izbegavati tenkovske bitke u gradskim delovima, ve ih treba voditi na otvorenom prostoru. Ovo pogotovo vai ako igrate kao GDI.

Endin u kojem je igra raena je isti onaj u kojem je raen i Generals, samo maksimalno doteran. Grafika je fantastina, a specijalni efekti su vrhunski odraeni. Jedinice su odlino dizajnirane. Scrin deluju kao vanzemaljci iz filma Rat svetova, tanije kao bezumni insekti, a ne kao superiorna rasa koja je pokorila pola univerzuma. Teren je podloan deformacijama, to je takoe veliki plus, pogotovo kada vidite pusto koju ostavlja Nuklearka ili Ion Cannon. Isto to vai i za vozila, koja e nakon nekoliko pogodaka postati krevi koji e se jedva vui po mapi. TW nije preterano zahtevna igra, meutim ukoliko elite da igrate u punom sjaju bie vam potreban dobar raunar. Igra je normalno radila na Duronu 1GHz, Fx6200, 512MB DDR rama u 800x600 rezoluciji sa medium podeavanjima. Meutim, mana samog endina je da, kada se vode vee bitke ili ako se igra na veim mapama, igra se uspori i stvara se utisak da igrate generale. Deavae vam se da umesto 5 minuta, Ion canon ekate bar 10 minuta. Sreom po igrae, ovo e se deavati samo u singleplayer-u. U multiplayer-u nee biti usporenja vremena, ve e igra biti brza i tena. Ukoliko elite da vam se ne dogaa ovaj problem, nabavite bar 1Gb rama. Muzika podloga takoe briljira. Dinamina muzika e vas voditi kroz celu igru u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite melodije e se odlino uklapati u igru. Odgovori jedinica, zvuci gusenica kako prelaze preko drvea, paljba topova, sve deluje impresivno i mora se rei da je EA zaista odradio odlian posao u ovom segmentu.
Command & Conquer 3 - Tiberium Wars 49 Command & Conquer 3 - Tiberium Wars 34 Command & Conquer 3 - Tiberium Wars 31

Multiplayer je ono to ovaj C&C izdvaja od ostalih naslova. Brzo, eksplozivno i bez vremena za odmor(jao, vec vidim stotine koreanaca kako kliku i rade 1000 akcija po min prim. ur.). 1vs1 meevi u proseku traju 15 minuta, to je na nekim mapama i mnogo. Ovako dobro odraen multiplayer podsea na stari dobri Red Alert 2. Same frakcije su odlino izbalansirane i svaka ima svoje prednosti u odreenom delu igre, tako da NOD je najbolji u poetku, GDI u sredini igre, dok su u odmaklim partijama Scrin sa svojim carrier-ima nezaustavljivi. Ono to je takoe za svaku pohvalu je mogunost da sami sebi nametate hotkeys na tastaturi, tako da ne morate da pamtite koji je taster za koju graevinu/jedinicu.

Tiberium Wars je jedan od onih must have naslova, igra o kojoj e se priati sa potovanjem i uvaavanjem i koja e se u narednim godinama igrati i biti na najvanijim svetskim gaming turnirima. EA je uradio pravu stvar to nije uvodio radikalne novine koje bi sigurno naruile igrivost, ve je samo presvukao ovog RTS kralja u novo odelo i obezbedio mu godine duge i neprikosnovene vladavine.
Naziv Igre:
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
anr:
RTS
Razvojni Tim:
Electronic Arts: Los Angeles (EALA)
Izdava:
Electronic Arts (EA)
Datum izlaska:
19. Mart 2007.
Veliina:
1 DVD
Ostatak screenshotova:
Command & Conquer 3: Tiberium Wars

izvor:pcigre
avatar
MiRkO
Veteran

Male
Broj poruka : 1428
Godina : 27
Lokacija : ljubinje
Points : 116
Datum upisa : 25.06.2007

   Go down

Re: Command & Conquer 3 Tiberium Wars?

 by Sponsored content


Sponsored content


   Go down


 
Permissions in this forum: